Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
18 mai 2017 4 18 /05 /mai /2017 09:23

Me deperto son dos quarts de set del mati, me llevo a dos quarts i cinc del mati me dutxo, me vesteixo, me rento les dents, me pentino son los set en punt torno a dormir me torno a pentinar. Son un quart de vuit me poso los sabates. Son un quarts i cinc minuts de vuit despres prenc la bossa i camino a agafar l'autobus a les set i mitja del mati . Jo vaig en classe a les vuit en punt del migdia vaig a casa meva per a menjar torno al col.legi son los dues quarts i deu minuts de cinc caminem amb la Tessa per a anar al pij retrobar els nostres amics . A les sis en punt camino a peu per tornar a la meva casa a les sis i mitja arribo, a la meva casa faig els deures a les set i mitja jo sopo i després vaig a la dutxa me rento les dents a les nou en punt vaig a dormir .

El dissabte me desperto al migdia me dutxo i després esmorzo, me rento les dents, vaig a retrobar els nostres amics amb la Tessa a les sis en punt torno a la meva casa. Me dutxo, parlo amb Laetitia. A les nou jo sopo. Miro una pel.licula Escolto musica i al mitjanit vaig a dormir.

Ivana 5ena 2 (2nd any/ seccio bi llengua)

Jo me desperto a les set en punt de mati i jo me llevo desprès jo me vesteixo. Jo me rento les dents i jo me pentino.

Desprès jo prenc l'esmorzar. Jo prenc la bossa per anar en cotxe. Arribo al col.legi a les vuit en punt del mati desprès jo començo les matemàtiques i jo acabo a les nou en punt del mati i jo vaig en clase de català fins a les deu en punt del mati. Jo vaig al pati desprès jo vaig en clase de francès fins a les onze en punt del mati i jo vaig en classe de fisica fins a les dotze en punt del migdia.

Jo vaig a casa per menjar i jo prenc la bossa després jo vaig al col.legi a la una i quart fins a les dues de la tarda. Desprès, jo vaig a l'estudi fins a dos quarts i tres de la tarda.

Jo vaig a EPS fins a  les cinc en punt de la tarda i jo vaig a la casa i jo espartino.

Desprès jo faig les deures i jo vaig a la dutxa i jo vaig sopar.Desprès jo me rento les dents i jo miro la tv desprès jo vaig dormir.

El diumenge jo me llevo a les deu en punt del mati desprès jo vaig esmorzar i jo miro la tv.

Jo menjo a  la una en punt del migdia desprès jo miro la tv i jo vaig a dutxar-me a les sis en punt de la tarda. Jo vaig a menjar i jo me rento les dents i jo miro la tv desprès jo vaig a dormir.

Faustine 5ena 2 (2nd any/ seccio bi llengua)

El diumenge, jo me desperto son les vuit en punt del mati i jo me llevo son les nou en punt del mati. Després jo miro la TV son les nou i deu del mati. Son dos quarts d'onze del mati jo poso la taula i jo miro la TV. Son dos quarts d'una de la tarda jo menjo. Després, yo jugo al ordi i després jo cuido de la meva gossa " Gwendie ". Després son les vuit en punt jo dino.

Dijous, jo me desperto son les cinc en punt de la matinada i jo me llevo son les sis en punt de la matinada. Jo me vesteixo son les sis i deu de la matinada. Després son dos quarts de sis de la matinada jo faig la meva toileta. Després son les set en punt del mati jo esmorzo. Després, son dos quarts de set del mati jo surto en coche per anar a l'escola.

Coline 5ena 2 (2nd any/ seccio bi llengua)

Dijous: Jo me desperto i me llevo a tres quarts de set de la matinada. Jo camino fins a la dutxa i jo me dutxo. Jo me vesteixo i jo me pentino. Jo camino fins a la cuina per esmorzar desprès jo me rento les dents. Desprès jo me poso les sabates i la meva jaqueta i jo prenc la bossa.

Son dos quarts i cinc minuts de vuit del mati camino fins al cotxe. Quan jo arribo el col.legi jo començo a les vuit en punt del mati per les matemàtiques fins a les nou en punt desprès a les nou en punt, jo vaig en català fins a les deu en punt. Jo vaig al pati durant un quart, desprès jo vaig en francès fins a les onze en punt. Jo vaig en fisica fins al migdia. Jo vaig a menjar desprès jo començo els cursos a les dues de la tarda per l'éstudi fins a dos quarts de tres. Jo vaig en el curs d'EPS de dos quarts de tres fins a dos quarts i deu minuts desprès jo surto del col.legi i jo camino fins al cotxe per anar a casa meva. Quan jo arribo a la meva casa jo vaig a la cuina. Jo bereno desprès, jo vaig en el sofa per mirar la tv. Jo vaig a la meva habitacio per fer els deures desprès jo vaig a la dutxa. Quan jo acabo d'anar al dutxa jo vaig al cotxe per anar tocar el piano a dos quarts de vuit del vespre desprès jo torno a casa i jo menjo. Jo miro la tv i desprès jo vaig a la meva habitació per dormir.

Diumenge: Jo me desperto i me llevo a tres quarts de deu del matí. Jo vaig a la cuina per esmorzar. Quan jo acabo d'esmorzar jo vaig el sala de bany per rentar-me les dents. Desprès jo me pentino i jo me vesteixo. Quan jo he acabat de vestir-me jo vaig a fer els deures. Al migdia jo vaig a menjar deprès, jo miro la tv. 

Desprès jo vaig a jugar. A dos o tres quarts de quatre de la tarda jo bereno i desprès jo vaig a la piscina o jo toco el piano fins a les cinc en punt de la tarda. Desprès jo vaig a dutxar-me. Quan jo acabo de dutxar-me, jo me vesteixo. Desprès jo vaig a mirar la tv desprès jo sopo a les vuit en punt del vespre.  Miro la TV. Desprès jo vaig a dormir a la meva habitació.

Manuella 5ena 2 (2nd any/ seccio bi llengua)

El mati jo me desperto a tres quarts des set desprès jo me llevo dos minuts més tard . Jo me vesteixo a tres quarts i cinc minuts de set desprès je me raspatllo les dents durant dos o tres minuts . Quan acabo vaig a esmozar a les set. Desprès quan l'esmozar és acabat vaig al pati d'esbarjo i a les vuit començo els cursos .

El primer curs és acabat a les nou , el segon curs és acabat a les deu , el tercer curs és acabat a les onze i l'ultim curs és acabat a migdia.

A un quart i cinc minuts d'una desprès del migdia jo menjo.

Una mitja mes tard jo torno a la pati d'esbarjo durant tres quarts d'hora despres jo vaig al cursos de la tarda.

El primer curs és acabat a dos quarts i deu minuts de tres, el segon curs és acabat a dos quarts i deu minuts de quatre i l'ultim curs és acabat a dos quart i deu minuts de cinc.

Durant tres quarts i cinc jo he d'esperar al pati d'esbarjo per menjar el meu dinar.

Son dos quarts de sis, jo vaig a estudiar per a fer els meus deures durant una hora. Quan l'estudi es acabat a dos quarts de set desprès jo vaig a sopar a dos quarts i deu minuts de set.

Acabo de sopar i vaig al pati d'esbarjo durant deu minuts. A dos quarts de vuit vaig a l'internat. A tres quarts de vuit prenc la meva duxta. Un quart d'hora més tard la meva duxta és acabada . Durant una hora i un quart jo parlo amb els meus amics.

Vaig a rentar-me les dents i desprès he d'anar al llit a un quart de deu de la nit. Bona nit !

Marie 5ena 2 (1er any/ seccio bi llengua)

El dilluns al mati em llevo a les sis en punt

del mati, desprès em rento la cara, em vesteixo

i estic preparat per anar a esmorzar al menjador.

Després d'esmorzar vaig al pati , amb els meus

amics, desprès vaig a classe de francès una hora.

Tenim mates amb el senyor Gómez Da Silva

desprès tenim el pati. Després del pati anem a fer

Historia – Geografia una hora, després d'aquest

curs fem Religió amb la senyora Lespilette.

Després de menjar a les dotze i mitja 

juguem al futbol o al pia pia ,

després tenim Anglès amb el senyor Cabos

una hora desprès d'aquest curs tenim

Català amb la senyora Verdaguer durant una hora .

I per acabar tenim Plàstica amb la senyora

Aguillon. Acabem la nostra jornada amb un temps d'Estudi fins les set en punt del vespre i

quan hem acabat de menjar pugem a les habitacions i anem

a dormir a les nou menys deu.

Enzo 5ena 2 (Bilingue)

Partager cet article

Repost 0
Published by Linfodesaintjo
commenter cet article

commentaires

Présentation

  • : Le blog de linfodesaintjo.over-blog.com
  • : Blog journal du collège Saint-Joseph de Prades présentant les nouvelles des sorties, projets et de la vie de l'internat mixte
  • Contact

Recherche

Liens