Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Blog journal du collège Saint-Joseph de Prades présentant les nouvelles des sorties, projets et de la vie de l'internat mixte

Opinions sobre "La Julieta", teatre en català

Céline de 3era 2

Vet aqui el que vaig comprendre de la historia : es una historia amb dos personatges que s'estimaven molt, el Romeo i la Julieta, que desprès van morir junts per el seu amor.

Romeo i Julieta es una obra feta per Shakespeare, és una obra molt coneguda també han fet un llibre de Romeo i Julieta.

Vet aqui la meva opinio sobre l'adaptacio de l'obra : no m'agrada aquesta adaptacio perque solament hi havia una actriu i era molt dificil comprendre l'obra aixi. També la dona parlava molt rapid. Per la meva opinio el realitzador no va fer una bona adaptacio de l'obra. M'imaginava una obra amb més personatges, també més escenes i més decoracio pero com aquesta companyia es molt petita, han fet una obra també petita.

 

Sébastien 5ena 2

Ahir , vaig assistir a la representacio teatral de ''La Julieta'' per la campanyià perla 29 .

Vet aqui el vaig comprendre de la historia :

És una dona anomenada Julieta que coneix a un home en un ball del nom de Romeo Julieta s'enamora bojament d'ell, però ella descobrirà que el seu pitjor enemic del fill del seu pare. Pren el Decisio després de casar-se amb ell en secret. El cosí de la Julietaque lluita tot el temps amb un home, es trobar en Romeo per casualitat i el va matar sense voler, per accident.

Llavors el rei ha desterrat Romeo del seu regne i ell no pot tornar.

La Julieta fingeix la mort.

La família sencera estava plorant, Romeo torna al regne per veure la Julieta i es dona la mort .

Aquesta nit en Romeo va suïcidar-se .El pare estava construint un estat ua en el camp d'or pur de Romeu i Julieta que va representar aquest amor que no ha vist el dia. Aquesta obra va ser escrita per Robert William Shakespeare en 1597 .

Trobo que aquesta interpretació brillant que fins i tot amb una sola persona estava bé explicada la història. El que  no m'ha massa agradat és quan  ella ha presentat els vestits.  Es va prendre massa temps me sembla .

 

Laurine i Benoït 5ena

És la història de Romeo i Julieta,

Les seves  famílies  no s' entenen. Ells pertant s'estimen molt, però el seu amor era impossible. La Julieta s'ha de casar amb un altre home. Romeo ha matat al cosí de la Julieta accidentalment.

La Julieta fa com si fos morta perque no la casin amb un altre. Romeo creu que és realment morta i és per això que també es mata.

 

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article