Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Blog journal du collège Saint-Joseph de Prades présentant les nouvelles des sorties, projets et de la vie de l'internat mixte

Recapitulatiu de les activitats fetes en català

Parc d'animals dels Angles

 

Visitar el parc d'animals dels Angles, unic dels Pirineus, és viure intensamente une aventura muntanyenca enriquidora des de molts punts de vista.

Reccorent les senderes condicionades del parc, els visitants descrobrian tots els animals specifics de la fauna pirinenca, sinó també la flora dels Pirineus.

 

El llibre de la selva

 

El llibre de la selva (The Jungle Book) és una pel·lícula d'aventures i fantasia del 2016 dirigida per Jon Favreau, escrita per Justin Marks i produïda per Walt Disney Pictures. Basada en l'El llibre de la selva de Rudyard Kipling, la pel·lícula és una nova versió animada de la pel·lícula del 1967 amb el mateix nom.

 

La Fira

 

Era un divendres 15 d'abril a la tarda de 13:30 fins 16:30.

Hi havia molts jocs de fusta i nosaltres estavem amb els nostres corresponsals. Els professors venien objectes i a menjar als alumnes: cuches, begudes, cotó de sucre, bolígrafs, lents, etc. La camille maquillava als que volien fer-ho i escoltàvem música al mateix temps.

 

Massapa amb els CP/CE1

 

Hem fet figuretes de massapà, el dijous 26 de Maig, amb temàtica les quatre estacions. Amb la Céline i jo l' Olivia

teníem 3 nins i una nina molt graciosos. Hem fet roses, porcs, homes de neu, cargols, serps, zetes, fulles, espelmes ...

 

OLIVIA I CELINE 3era2

 

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article